Wednesday, December 24, 2008

rumahku syurgaku

inilah tempat kami berteduh dari hujan dan panas...........kebahagiaan kami sekeluarga.................teratak seri bayu...............

7 comments:

Kembara Kelana said...

azi
tahniah, blog yang menarik dan berseni..semoga kita saling kunjung mengunjungi blog..blog saya ialah
http://diarikembarakelana.blogspot.com/
blog yang kusam dan biasa biasa saja.. lama dah saya buat blog ni, namun 4 bulan yang lalu saya fokus kepada group blog [ smsj dan ppgb ] sekarang..mereka dah reuniuon dan dah ada banyak contributor..saya kini tumpukan kembali pada blog saya .. jengoklah kalau ada kelapangan..salam buat yahya , kawn baik saya tu..nanti ketemu lagi sebab 1312 tu hari tak sempat nak berbual.

azmahal said...

azie, nampaknya i dah ketinggalan nak menghepdet blog i nie..lps balik dari bp, my cousin dr singapore pulak dtg and stayed until monday.

Dahlah tu tenet pulak cam chipsmore, errr geramnya. Tu yg lmbt.

azi said...

thank you..kerana sudi blog in..kelana..ala azi baru aje belajar buat blog ini..trend orang sekarang..anyway thanks a lot kerana sudi..memang sekarang kita tgh sibuk urusan sekolah pulak...well.yahya dia tak minat lansung dengan media elektronik ni..mungkin everything i selalu help him dalam menyiapkan program2dia..seronok juga..bertukar-tukar fikiran cara ini...dah veteran ni..dah tak sibuk dengan urusan anak-anak..just guides them je..betul tak azmah...n kelana..tq

azi said...

thank you..kerana sudi blog in..kelana..ala azi baru aje belajar buat blog ini..trend orang sekarang..anyway thanks a lot kerana sudi..memang sekarang kita tgh sibuk urusan sekolah pulak...well.yahya dia tak minat lansung dengan media elektronik ni..mungkin everything i selalu help him dalam menyiapkan program2dia..seronok juga..bertukar-tukar fikiran cara ini...dah veteran ni..dah tak sibuk dengan urusan anak-anak..just guides them je..betul tak azmah...n kelana..tq

SALSABIL said...

Assalamualaikum...... memang cunle blog akak, best tu, seronokle tengok, yang teman ni nakle bagi ulasan tapinye idokle sampei2, gamaknye teman ni yang rabun internet, takde le sampei ke tahap bute internet, tapi takpe sambil dok melayan mate yang idokle ngantuk2 ni teman ngetukle papan komputer ni, semoga sudile baca ulasan teman, yang penting apa? Apa yang penting ...kerjasama, cewah deme dengan bebudak deme memang kreatif abis.....Semoga menjadi umah gemilang, bye

Syabil Danisya said...

Alhamdulillah...teman dah berjaya anto ulasan ke deme, tapi kena tukar le pulak nama akaun, teman gabungle nama ketiga2 orang anak teman, sedap jugakle gamaknye kot

Syabil Danisya said...

Ketahuilah olehmu wahai sahabatku di saat, tika dan waktu ini teman masih dok ngadap komputer, agaknye deme dah nyenyak dibuai mimpi, ehem......berbekalkan tip yang deme beri tika ini teman dah berjaya menghasilkan blog teman sendiri yang masih serba kedaifan tapi tu pun teman dah cukup gumbira, he..he, tengokle blog teman pastu tolongle up gradekan ye, www.yongbk.blogspot.com, ok teman pulak nak pi tido, jumpa lagi wassallam.