Sunday, February 28, 2010

we did it again...


salam bloggers semua................i do not know what to write at times i dropped by my blog..it seems blur...active in fb..yet trying to share entries wt other bloggers..damned..buntu..or is it that bloggers pun same juge....

the blog on which the aim ...............is to share stories...opinions....suggestions..........but may be it is me who lack of ideas..or not that interesting to share...well..whatever...this is my way of releasing my views.....or..just for fun....

couple of weeks ago being hectic with the annual competion..netball....

at first nak buat ala kadarje....but it ends up...bersungguh2 melatih students....although..i am damned exhausted....may be of my age....luckily a new tchr from miri serawak..really helped out to perform the team..congrate YUZI..we did it...2006 (the first year I di sekolah ini)memang bagai nak rak aku melatih budak2 yg langsung tak tahu main..sampai akhirnye..we got champion..2007,2008 n 2009..di beri kepada guru lain..namun aku tidak dapt membantu sepenuhnye..( sebab ape ek...)but dis year memang aku turun padang bersama another tchr yg memang option PJ..alhamdulilah......sampai habis muke ku terbakar.........

4 comments:

Kembara Kelana said...

zie
kau memang gigih...dan kerana sukanlah kau bertemu dgn abg aji...
tapi ingat zie...jangan nafsu besar tenaga tiada ..bahaya...nanti abg aji jugak susah.....gurau je zie...

futbolmaster said...

dengar citer sepak takraw pun johan? tu lagi hebat..coach dier kat kl tapi bleh menang gak..hahahaha

azie said...

hahaha....ala..memang betulpun..jumpe kat padang...masa tu slimmmmmmmm .yelah.dah tak larat rasenye..but minat mengatsi segalanye..
betul tu am...coachnye relax kat kl tapi die latih dahsyat ..tak pakai baju sukan pun...lengkap ngan tie die..bersongkok lagi..tuu yg menang tu.hehehe

azie said...

hahaha....ala..memang betulpun..jumpe kat padang...masa tu slimmmmmmmm .yelah.dah tak larat rasenye..but minat mengatsi segalanye..
betul tu am...coachnye relax kat kl tapi die latih dahsyat ..tak pakai baju sukan pun...lengkap ngan tie die..bersongkok lagi..tuu yg menang tu.hehehe