Thursday, September 10, 2009

merdeka..

salam ..........................

10hb...aku macam lipas kudung..kehulukehilir..membantu semua anak2didikku..utk paper english..tak senang duduk semua guru Bi..can they answer all the questions given..dahla malam tadi I really cannot sleep..langsung tak boleh tido..huby ku..ehmm..dah kemana kayangan perginye..sampai sahur..aku bangun sediakan makanan..cube nak lelapkan mata sekejap..tak bole jugak..hubby buat lawak..tension anak murid nak pkse..kot! rasanye tak..tapi dalam kepala macam2ada..forecast questions dok main2 dalam kepala.Sesampaije pagi kat sekolah..solat hajat semua murid2ku diimamkan oleh GB(dan ada juge yang parents turut serta )hnset tak berhenti2 berdering menanyakan soalan yang maybe kuar..entehle..manaku tahu..aku masih memberikan tips2 terkini buat anak-anak muridku..kumpulan target sekolah..Gb sporting..haa..bagi..bagi..HJH info..ape2...habis je exam ..murid2ku..jerit merdeka madam...thank you madam...soalan..boleh jawab madam..( haru..entah ape yang kau orang jawab ..)b alik rumah aku nak tido...alright..tomorrow tak perlu ke sekolah..rehat kat rumah..(..ada juga yang g atal..ala madam nak datang sekolah...)hah..give me a break dear children...dah di b eri cutipun..nak menyemak kat sekolah..hahaha..biasalah aku marah budak semacam je...gendol betul..tu trademark aku.....kalau marah...but the pupls will lugh..aje..




(majlis penyerahan ilmu dan solat hajat....amat menyentuh hatiku...paling

b anyak airmatua akule..okla tuu..gb pun nangis jugak..my hbby cool je

aku nie pendek kata boleh ganti azean irdawaty..hehehe garang..boleh tahan but sensitif no 1)

2 comments:

futbolmaster said...

mmg sensitif...huhu

swEet zirCon said...

Mak borek anak rintik..hehe ;p