Monday, May 25, 2009

adi 4 in..hspt bp 7-12 may..

salam perpaduan....adi ketika di hospital daerah batu pahat...kenangan yang amat mendalam dalam hati kami sekeluarga....resah..sedih....berdebar....takut....namun itu semua dapat dilalui dengan tabah menghadapi segalanya...dan kini adi sudah kembali normal......alhamdulilah...terimakasih buat semua yang mendoakan..........kesejahteraan..anakku.adi iqmal....
adi sudah sedar...

aku..bersama my daughter mellisa yg bergegas dari pulau pinang datang melihat adiknya...lihat lah aku lesunya.....tak tidur beberapa malam.....


adi masih tidak sedar......


bantuan pernafasan oksigen yang diberikan....pilunya hati ku....


saat kritikal.. ke icu.............





5 comments:

Kembara Kelana said...

tabah kan hati...adi sakit apa?

norlilasamad said...

Azie, Lela here.At last got the chance to read ur blog. Congratulations, nice blog.
Hope Adi has fully recovered from his sickness.
As for me,still recovering. Checkups in Pantai Hosp. monthly, and in HSA JB.Blood tests, macam2 test lagi & medicine.
So, I'm on MC till pension...

said ahmad said...

To Hj Yahya & Hjh Azie,
Banyak bersabar dan tabahkan hati.
Setiap apa yang berlaku itu adalah ketetapNya dlam menduga kesabaran dan kekuatan iman kita.
Saya sekeluarga mendoakan semoga anaknya akan cepat sembuh dan dapat menjalankan kehidupan seharian saperti biasa.

azie said...

thanks...alhamdulilah adi sudah sihatti sperti sediakala..tapi masih under doctor supervision..allah memberi saya dugaan yang hebat..bila anak bongsu saya didapati ada jangktan kuman diparu-paru dia and terus kena fit..namun skarang..dah improving..terima kasih semua moga dia dapat meneruskan pelajaran kerana tahun ini spm..menanti..

Cikk Mimin said...
This comment has been removed by the author.